neděle 22. ledna 2012

Anime World War III. - Díl 2.

Lidi, oslavujte! :D Konečně mě po dlouhé době nakopla múza a napsala jsem další díl povídky AWW III.! :D Dokonce (i když jen maliličkatou chvilinku) tu vystupují i 2 anime postavy! :D A už se objeví zde i moje úžasné Já >:D (Nevím proč jsem si vymyslela, že pocházím z italské mafiásnké rodiny, přičemž umím stejně italsky jak čínsky :'D)
Další díl by snad mohl vyjít o něco dřív, to už se objeví více anime postav ^^
Btw: Cazzo je italská nadávka, něco jako Do prdele!/Zatraceně

Vystupují: Arisu, Shii, Ichigo, Lucy, Maikeru (Já)



 Na město padla noc. Na černé obloze bez hvězd zářil bílý kulatý měsíc, naznačujíc, že dnes je úplněk. Temnými uličkami města se plížila postava. Šla tiše a opatrně, vyhýbala se kruhům světel pouličních lamp. Když někdo náhodou zabloudil do ulice, kde zrovna byla, tak ona zastavila a tiše počkala, až nic netušící postava kolem ní projde a teprve pak šla dál. Najednou dostala hlad a zrovna procházela kolem vietmanců, tak si k nim šla rychle koupit něco malého k jídlu. Během pár vteřin vyšla zas ven s igelitkou. Ani si nevšimla, že se v obchodě najednou zhaslo a na dveřích se objevila cedulka "Zavřeno".   Šla dál a z igelitky vytáhla sušenku. Ale ta jí vypadla z ruky a když se pro ni skláněla, něco do ní zezadu vrazilo.

 Dveře malého bytu se otevřely a do temné předsíňky dopadlo žluté světlo. Shii vešla dovnitř a dveře zavřela. Nenamáhala se ani rozsvítit, prostě si jen vyzula boty a šla si hodit tašku do svého pokoje. Rozpustila si svoje dlouhé černé vlasy a šla si udělat večeři. Udělala si tousty a kakao. S jídlem se vrátila do pokoje, usedla ke stolu rozsvítila lampičku. Z tašky vyndala knížku, kterou dneska získala a za tichého chroupání si v ní začala listovat. Zamračila se. Knížka byla napsaná v italštině, což zrovna moc neovládala. Ale na konci bylo pár stránek slepených k sobě, tak si otřela ruku o kalhoty, aby se zbavila drobečků. Opatrně stránky od sebe nehty odlepila. Všimla si, že je tam někdo dodatečně nalepil, papír byl sešlejší. Usmála se. Stránky byly popsány latinou, nejstarším jazykem všech kouzel. Na první stránce byl symbol. Byl to kruh, ve kterém byl jakýsi složitý obrazec. Kolem kruhu byly maličké znáčky, které byly podobné japonským. Shii ještě nikdy takový symbol neviděla, ani v těch nejstarších magických knihách. Měla dojem, že znak trošku modře září. Na dalších stránkách byla něco jako píseň. Všimla si i nadpisu, něco ve smyslu "Jak získat osobu, po které nejvíce toužíte".
Shii si vzpomněla na Zeita a do očí se jí vhrnuly slzy. Podívala se zas na tu píseň.
 Vstala, stoupla si doprostřed místnosti a začala zpívat.

Ulicí běžela dívka. Na rameni jí poskakovala modrá taška. Dívka měla dojem, že z ní něco vypadlo a doufala, že to nebyla tamta knížka. I když už neslyšela kroky pronásledovatele, raději dál sprintovala jako o život a neohlížela se. Odbočila do ulice kde bydlela a zastavila se před barákem, bleskurychle vytáhla klíče z kapsy, vběhla do domu, vyběhla schody a vpadla do bytu. Opřela se rukama o kolena a těžce oddychovala. Když se jí přestala motat hlava, doplazila se do kuchyně a začala se hrabat v tašce. Vytřeštila oči a zbledla.
"Cazzo! To snad-!"
Knížka byla pryč.
Určitě jí vypadla tam.
Už se chtěla vrátit zpátky, ale najednou uslyšela zpěv.
Došlo jí to.
Už někdo provádí kouzlo.

A tehdy se událo pár zvláštních událostí najednou. (Aneb nikdy, nikdy neprovozujte italskou magii mimo Itálii.)

Byla to malá holčička, která při nárazu kecla na zadek. Chvíli seděla a snažila se vzpamatovat. Arisu se k ní otočila a zaškubalo jí v koutku u oka. Holčička se podívala do těch dvou chladných žlutých očí a začala ječet. Arisu to nevydržela. Po zdi se rozstříkla krev a jekot ustal. Arisu chvíli cítila jisté uspokojení, pak jí najednou došlo, co se stalo a rychle zmizela.

Rytmus se najednou změnil. Shii zpívala rychleji.

Ichigo se skláněla nad okenním parapetem, kde stál květináč s bylinkami. Ty bylinky byly sousedky, která odjela na tři dny někam pryč a poprosila Ichigo, jestli by se o ně nepostarala. Než dívka stačila namítnout, že to není zrovna nejlepší nápad, tak už jen viděla zadek ujíždějícího červeného auta. Doufala, že ty tři dny by mohly přežít. Ty bylinky byly ale zvláštní, Ichigo nikdy takové neviděla a zvláštně voněly. Dívka měla podezření, že ta sousedka vlastní spoustu zvláštních věcí.
Otočila se a málem vyšla z pokoje, když uslyšela zabzučení. Na parapetu stála moucha. Ichigo se zamračila, na táhla ruku a z prstu jí vyšlehla malá ohnivá střela. Bohužel v tom okamžiku se zvenku ozvala rána, Ichigo se lekla a cukla a ohnivá koule trefila bylinky. "Do prdele!" a druhou rukou chtěla vystřelit vodní kouli v zoufalém pokusu zachránit kytky. Najednou z hořících bylinek vyšlehl velký modrý plamen, ozval se malý výbuch a pokoj ozářilo modré světlo. Ichigo oslepeně zamrkala. "Co tohle sakra bylo?!" a zírala na malý bílý kruh na černém parapetu, který zbyl z květináče. V nose ji štípal smrad, ale i zároveň zvláštní vůně. Pomalu se otočila a šla do kuchyně pro smetáček a přemýšlela, jak tohle sousedce vysvětlí.

Začal se měnit i text. Sloky se prodlužovaly, slova a písmenka se prohazovala.

Z Las Noches vyšla skupinka tří lidí. V čele stála černovlasá dívka a za ní modrovlasý muž a bledý černovlásek. Dívce a modrovláskovi zářily natěšeně oči, dnes si konečně zabojují. Bledý černovlásek se tvářil chladně jako vždy. Lucy vytáhla svou zbraň a pomocí ní otevřela bránu do světa lidí. Všichni vykročili. Ale najednou se svět obrátil vzhůru nohama, ozvalo se ohromné zaburácení a brána ty tři "vcucla" a zmizela.

Shii dozpívala.
Chvíli zírala na zářící symbol v knize. (Nevypadal předtím jinak?)
Vyčerpaně se sesunula na zem a usnula.

Maikeru stála u okna a dívala se na modrý měsíc. Poslouchala píseň. Něco na ní bylo... špatně. Věděla, že s tím nemůže nic udělat, italská magie je nestálá a snadno ovlivnitelná. Zajímalo ji, jestli ji slyší i ostatní lidé ve městě.
Pak píseň skončila.
"Tak a je to v háji."





  



1 komentář:

  1. áááááá jestli nenapíšeš další díl vážně se odpráskunu

    OdpovědětVymazat